Udendørs aktiviteter

Himmerlandsgården er dejlig hele året rundt. Men den kommer allerbedst til sin ret, når skoven er grøn, fuglene synger, og man spekulerer over, hvorfor man overhovedet skulle gå indenfor.

Uanset hvilken af vores bygninger, du besøger, får du adgang til den fantastiske natur lige uden for døren. Vi har 100 tdr land, og du når nok ikke at se det hele første gang. Men glæden ved at komme tilbage og udforske mere kan vare i mange år - og ikke mindst børnene vil elske det!

Centralt placeret har vi to store græsplæner til boldspil og leg. Bag Bjælkehytten findes den største sandkasse nord for Sahara. To minutters gang ind i skoven kommer du til bålpladsen med siddeplads til 200 personer. Fortsæt ind i den gamle fyrreskov eller gem dig i hedelandskabet. Du kan også gå ned mod stranden og fascineres over, hvordan landskabet åbner sig fra tæt urskov til åben strandeng, hvor viberne leger i luften. Smid skoene og sop i vandkanten, eller tag badetøjet på og gå ud til "Mallorca", den ydre revle, hvorfra du kan bade i Kattegats bølger.

aktivitet1

aktivitet2

aktivitet3

aktivitet4

aktivitet5

aktivitet6

aktivitet7

aktivitet8